Ответ:
Пошаговое объяснение:
Розв'язуємо крок за кроком:
0,4(6-4y) = 0,5(7-3y) - 1,4 # розкриваємо дужки
2,4 - 1,6y = 3,5 - 1,5y - 1,4 # збираємо числові доданки
2,4 - 1,6y = 2,1 - 1,5y # переносимо -1,5y наліво, а 2,1 на право
0,1y = 0,3 # збираємо y наліво
y = 3 # ділимо обидві частини на 0,1
Отже, розв'язком цього рівняння є y = 3.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Пошаговое объяснение:
Розв'язуємо крок за кроком:
0,4(6-4y) = 0,5(7-3y) - 1,4 # розкриваємо дужки
2,4 - 1,6y = 3,5 - 1,5y - 1,4 # збираємо числові доданки
2,4 - 1,6y = 2,1 - 1,5y # переносимо -1,5y наліво, а 2,1 на право
0,1y = 0,3 # збираємо y наліво
y = 3 # ділимо обидві частини на 0,1
Отже, розв'язком цього рівняння є y = 3.
0,4(6-4y) = 0,5(7-3y)-1,4