Объяснение:
Щоб спростити цей вираз, спочатку розрахуємо потужності:
(-0,3xy⁴)² = (-0,3)²(x²)²(y⁴)² = 0,09x²y⁸.
Тепер ми можемо перемножити два дуже подібних члени:
-0,7x⁶y⁵ * 0,09x²y⁸ = -0,063x⁸y¹³.
Таким чином, спрощений вираз становить -0,063x⁸y¹³.
Ответ на картинке
Надеюсь помогла
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Verified answer
Объяснение:
Щоб спростити цей вираз, спочатку розрахуємо потужності:
(-0,3xy⁴)² = (-0,3)²(x²)²(y⁴)² = 0,09x²y⁸.
Тепер ми можемо перемножити два дуже подібних члени:
-0,7x⁶y⁵ * 0,09x²y⁸ = -0,063x⁸y¹³.
Таким чином, спрощений вираз становить -0,063x⁸y¹³.
Объяснение:
Ответ на картинке
Надеюсь помогла