Спочатку перетворимо задане рівняння до канонічної форми квадратного рівняння ax^2+bx+c=0, де a, b, c - це коефіцієнти:
3x - 12x^2 = 0
-12x^2 + 3x = 0
3x(1 - 4x) = 0
Таким чином, ми отримали два розв'язки:
x₁ = 0
1 - 4x₂ = 0
4x₂ = 1
x₂ = 1/4
Отже, розв'язки квадратного рівняння 3x - 12x^2 = 0: x₁ = 0, x₂ = 1/4.
3x-12x² =0
3x×(1-4x)=0
x×(1-4x=0
x=0
1-4x=0
x= 1/4
x1 =0, x2 =1/4
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Спочатку перетворимо задане рівняння до канонічної форми квадратного рівняння ax^2+bx+c=0, де a, b, c - це коефіцієнти:
3x - 12x^2 = 0
-12x^2 + 3x = 0
3x(1 - 4x) = 0
Таким чином, ми отримали два розв'язки:
x₁ = 0
1 - 4x₂ = 0
4x₂ = 1
x₂ = 1/4
Отже, розв'язки квадратного рівняння 3x - 12x^2 = 0: x₁ = 0, x₂ = 1/4.
3x-12x² =0
3x×(1-4x)=0
x×(1-4x=0
x=0
1-4x=0
x= 1/4
x1 =0, x2 =1/4