Ответ:
Правильна відповідь у даному випадку - 3. Це можна зрозуміти, підставивши значення коренів у початкове рівняння та виконавши необхідні обчислення:
4х^2 - 9х + 3 = 0
4(х1)^2 - 9(х1) + 3 = 0
4(х2)^2 - 9(х2) + 3 = 0
Підставляючи значення х1 та х2, отримуємо:
4(9/4) - 9(3/2) + 3 = 9 - 13.5 + 3 = -1.5
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Правильна відповідь у даному випадку - 3. Це можна зрозуміти, підставивши значення коренів у початкове рівняння та виконавши необхідні обчислення:
4х^2 - 9х + 3 = 0
4(х1)^2 - 9(х1) + 3 = 0
4(х2)^2 - 9(х2) + 3 = 0
Підставляючи значення х1 та х2, отримуємо:
4(9/4) - 9(3/2) + 3 = 9 - 13.5 + 3 = -1.5