Ответ:
Пошаговое объяснение:
Підставляємо значення x у вираз та починаємо спрощувати:
-4(2.3x - 4) - (3 - 2.6x) + 3(0.6x - 4)
= -9.2x + 4 - 3 + 2.6x + 1.8x - 12
= -4.8x - 11
Тепер підставляємо x = -7/12 та обчислюємо значення виразу:
-4.8(-7/12) - 11
= 2.8 - 11
= -8.2
Отже, значення виразу при x = -7/12 дорівнює -8.2.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Пошаговое объяснение:
Підставляємо значення x у вираз та починаємо спрощувати:
-4(2.3x - 4) - (3 - 2.6x) + 3(0.6x - 4)
= -9.2x + 4 - 3 + 2.6x + 1.8x - 12
= -4.8x - 11
Тепер підставляємо x = -7/12 та обчислюємо значення виразу:
-4.8(-7/12) - 11
= 2.8 - 11
= -8.2
Отже, значення виразу при x = -7/12 дорівнює -8.2.