Ответ:
Дія a^12:a^4*a^7 виконується шляхом об'єднання однакових показників при a.
a^12:a^4*a^7 = (a^(12-4))*a^7 = a^8*a^7
Тепер давайте підсумуємо показники при a:
a^8 * a^7 = a^(8+7) = a^15
Отже, результат виразу a^12:a^4*a^7 дорівнює a^15.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Дія a^12:a^4*a^7 виконується шляхом об'єднання однакових показників при a.
a^12:a^4*a^7 = (a^(12-4))*a^7 = a^8*a^7
Тепер давайте підсумуємо показники при a:
a^8 * a^7 = a^(8+7) = a^15
Отже, результат виразу a^12:a^4*a^7 дорівнює a^15.