Ответ:
Розв'яжемо вираз:
5(7y - 2) - 7(5y + 2)
= 35y - 10 - 35y - 14 (розкриваємо дужки, домножуючи кожен доданок на відповідний множник)
= -24 (скорочуємо подібні доданки)
Отже, для будь-якого значення букви y вираз 5(7y-2)-7(5y+2) дорівнює -24.
4(8a + 3) - 8(4a - 3)
= 32a + 12 - 32a + 24 (розкриваємо дужки, домножуючи кожен доданок на відповідний множник)
= 36 (скорочуємо подібні доданки)
Отже, для будь-якого значення букви a вираз 4(8a + 3) - 8(4a - 3) дорівнює 36
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Розв'яжемо вираз:
5(7y - 2) - 7(5y + 2)
= 35y - 10 - 35y - 14 (розкриваємо дужки, домножуючи кожен доданок на відповідний множник)
= -24 (скорочуємо подібні доданки)
Отже, для будь-якого значення букви y вираз 5(7y-2)-7(5y+2) дорівнює -24.
Розв'яжемо вираз:
4(8a + 3) - 8(4a - 3)
= 32a + 12 - 32a + 24 (розкриваємо дужки, домножуючи кожен доданок на відповідний множник)
= 36 (скорочуємо подібні доданки)
Отже, для будь-якого значення букви a вираз 4(8a + 3) - 8(4a - 3) дорівнює 36