Ответ:
Давайте розв'яжемо рівняння крок за кроком:
3х – 4(2 – х) = 3(2х – 8) – 2(х + 1)
Спочатку розкриємо дужки:
3х – 4 * 2 + 4х = 3 * 2х – 3 * 8 – 2 * х – 2 * 1
3х – 8 + 4х = 6х – 24 – 2х – 2
Посортуємо подібні члени:
3х + 4х + 2х = 6х
-8 = -24 – 2
Тепер розв'яжемо це рівняння:
9х = -26
x = -26 / 9
Таким чином, розв'язок рівняння 3х – 4(2 – х) = 3(2х – 8) – 2(х + 1) дорівнює x = -26 / 9.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Давайте розв'яжемо рівняння крок за кроком:
3х – 4(2 – х) = 3(2х – 8) – 2(х + 1)
Спочатку розкриємо дужки:
3х – 4 * 2 + 4х = 3 * 2х – 3 * 8 – 2 * х – 2 * 1
3х – 8 + 4х = 6х – 24 – 2х – 2
Посортуємо подібні члени:
3х + 4х + 2х = 6х
-8 = -24 – 2
Тепер розв'яжемо це рівняння:
9х = -26
x = -26 / 9
Таким чином, розв'язок рівняння 3х – 4(2 – х) = 3(2х – 8) – 2(х + 1) дорівнює x = -26 / 9.