Давайте спростимо вираз, використовуючи правила додавання та віднімання:
-3-(-9)+(-22)-(-12)+(-38) = -3+9-22+12-38
Тепер ми можемо скласти всі доданки:
-3+9-22+12-38 = -42
Тому вираз -3-(-9)+(-22)-(-12)+(-38) дорівнює -42.
Відповідь: -3 - (-9) + (-12) + (-38)= 6-12 - 38= -44
Покрокове пояснення:
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Давайте спростимо вираз, використовуючи правила додавання та віднімання:
-3-(-9)+(-22)-(-12)+(-38) = -3+9-22+12-38
Тепер ми можемо скласти всі доданки:
-3+9-22+12-38 = -42
Тому вираз -3-(-9)+(-22)-(-12)+(-38) дорівнює -42.
Відповідь: -3 - (-9) + (-12) + (-38)= 6-12 - 38= -44
Покрокове пояснення: