Объяснение:
якщо тобі многочлен треба помножити на число, то множуться всі його члени. тобто
m(n-3)=m×n-3×m=mn-3m
x(y-z+4)=xy-xz+4x
-m(m-6)= -m²+6m
-a(a³-b+c)=-a⁴+ab-ac
м множимо на н, потім м множимо на 3, між ними мінус тоді переписуємо мінус, якщо перед м мінус тоді знак в душках звінюється а числа так само перемножуються
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Объяснение:
якщо тобі многочлен треба помножити на число, то множуться всі його члени. тобто
m(n-3)=m×n-3×m=mn-3m
x(y-z+4)=xy-xz+4x
-m(m-6)= -m²+6m
-a(a³-b+c)=-a⁴+ab-ac
м множимо на н, потім м множимо на 3, між ними мінус тоді переписуємо мінус, якщо перед м мінус тоді знак в душках звінюється а числа так само перемножуються