(3x+y=4 (5x+y=10
З першого y = 4 - 3x
Тепер підставимо це значення y в друге
5x + (4 - 3x) = 10
5x + 4 - 3x = 10
2x = 6
x = 3
Тепер x підставляємо до y
y = 4 - 3x
y = 4 - 3×3
y=-5
Відповідь(3, -5)
надіюсь допомогла, буду вдячна за кращу відповідь
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Verified answer
(3x+y=4 (5x+y=10
З першого y = 4 - 3x
Тепер підставимо це значення y в друге
5x + (4 - 3x) = 10
5x + 4 - 3x = 10
2x = 6
x = 3
Тепер x підставляємо до y
y = 4 - 3x
y = 4 - 3×3
y=-5
Відповідь(3, -5)
надіюсь допомогла, буду вдячна за кращу відповідь