Ответ:
Пошаговое объяснение:
Відповідь:
-24,1.
Покрокове пояснення:
Давайте розберемо це по частинам. Спочатку ми множимо 4,3 на -7:
4,3*(-7) = -30,1
Далі, ми вираховуємо значення в дужках, рішення в дужках має більший пріоритет, тому ми спочатку віднімаємо 10,8 від 9,2:
9,2 - 10,8 = -1,6
Тепер ми можемо поділити 9,6 на -1,6:
9,6 / (-1,6) = -6
Отже, весь вираз дорівнює:
-30,1 - (-6) = -24,1
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Пошаговое объяснение:
Відповідь:
-24,1.
Покрокове пояснення:
Давайте розберемо це по частинам. Спочатку ми множимо 4,3 на -7:
4,3*(-7) = -30,1
Далі, ми вираховуємо значення в дужках, рішення в дужках має більший пріоритет, тому ми спочатку віднімаємо 10,8 від 9,2:
9,2 - 10,8 = -1,6
Тепер ми можемо поділити 9,6 на -1,6:
9,6 / (-1,6) = -6
Отже, весь вираз дорівнює:
-30,1 - (-6) = -24,1