Ответ:
ниже
Объяснение:
(5-х-у)(5+х+у)=25+5х+5у-5х-х²-ху-5у-ху-у²=25-х²-2ху-у²
Для отримання добутку (5 - х - у) (5 + х + у), ми можемо використовувати формулу розкладу квадрата суми:
(a + b) (a - b) = a^2 - b^2
Для цього можна прийняти a = 5 - х - у і b = 5 + х + у. Тоді ми можемо записати:
(5 - х - у) (5 + х + у) = (5)^2 - (х + у)^2
= 25 - (х + у)^2
Отже, ми отримали вираз у вигляді добутку:
(5 - х - у) (5 + х + у) = 25 - (х + у)^2.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Verified answer
Ответ:
ниже
Объяснение:
(5-х-у)(5+х+у)=25+5х+5у-5х-х²-ху-5у-ху-у²=25-х²-2ху-у²
Объяснение:
Для отримання добутку (5 - х - у) (5 + х + у), ми можемо використовувати формулу розкладу квадрата суми:
(a + b) (a - b) = a^2 - b^2
Для цього можна прийняти a = 5 - х - у і b = 5 + х + у. Тоді ми можемо записати:
(5 - х - у) (5 + х + у) = (5)^2 - (х + у)^2
= 25 - (х + у)^2
Отже, ми отримали вираз у вигляді добутку:
(5 - х - у) (5 + х + у) = 25 - (х + у)^2.