Ответ:вот
Объяснение:
Ответ:
Підставляючи дані значення змінних x та y в одночлен, ми отримаємо:
8x^2y = 8 * (0,3)^2 * (1/6)
Спочатку обчислимо значення (0,3)^2, зважаючи на те, що це піднесення до степеня 2:
(0,3)^2 = 0,3 * 0,3 = 0,09
Тепер підставимо це значення у вираз для 8x^2y:
8x^2y = 8 * 0,09 * (1/6)
= 0,12
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:вот
Объяснение:
Ответ:
Объяснение:
Підставляючи дані значення змінних x та y в одночлен, ми отримаємо:
8x^2y = 8 * (0,3)^2 * (1/6)
Спочатку обчислимо значення (0,3)^2, зважаючи на те, що це піднесення до степеня 2:
(0,3)^2 = 0,3 * 0,3 = 0,09
Тепер підставимо це значення у вираз для 8x^2y:
8x^2y = 8 * 0,09 * (1/6)
= 0,12