Підставляючи дані значення замість «х», «у» і «а», отримуємо:
-(х+4)+(у-2)-(а+х) = -( -4 2/7 + 4 ) + ( 25 - 2 ) - ( 19 - (-4 2/7) ) = -( -30/7) + 23 - 19 + 30/7 = 30/7 + 4
Отже, значення виразу -(х+4)+(у-2)-(а+х) при х= -4 2/7, у=25, а=19 дорівнює 30/7 + 4, що дорівнює 58/7 або приблизно 8,29.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Підставляючи дані значення замість «х», «у» і «а», отримуємо:
-(х+4)+(у-2)-(а+х) = -( -4 2/7 + 4 ) + ( 25 - 2 ) - ( 19 - (-4 2/7) ) = -( -30/7) + 23 - 19 + 30/7 = 30/7 + 4
Отже, значення виразу -(х+4)+(у-2)-(а+х) при х= -4 2/7, у=25, а=19 дорівнює 30/7 + 4, що дорівнює 58/7 або приблизно 8,29.