Ответ:
a(7b-2c)-b(4a+6c)-c(-2a-3b)=
7ab-2ac-4ab-6bc+2ac+3bc=
3ab-3bc
a=2,17; b=-7; c=1,17
3×2,17×(-7)-3×(-7)×1,17=
-21×2,17-(-21)×1,17=-45,57+24,57=20
Відповідь:Підставляємо значення a, b та c у вираз і обчислюємо:
a(7b – 2c) – b(4a + 6c) – c(–2a – 3b) =
= 2,17(7(–7) – 2(1,17)) – (–7)(4(2,17) + 6(1,17)) – 1,17(–2(2,17) – 3(–7)) =
= 2,17(–49 – 2,34) – (–7)(8,68 + 7,02) – 1,17(–4,34 + 21) =
= –107,2069 + 107,02 + 32,4074 =
= 32,2205
Отже, значення виразу при a = 2,17; b = –7; c = 1,17 дорівнює 32,2205.
Покрокове пояснення:
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Verified answer
Ответ:
a(7b-2c)-b(4a+6c)-c(-2a-3b)=
7ab-2ac-4ab-6bc+2ac+3bc=
3ab-3bc
a=2,17; b=-7; c=1,17
3×2,17×(-7)-3×(-7)×1,17=
-21×2,17-(-21)×1,17=-45,57+24,57=20
Відповідь:Підставляємо значення a, b та c у вираз і обчислюємо:
a(7b – 2c) – b(4a + 6c) – c(–2a – 3b) =
= 2,17(7(–7) – 2(1,17)) – (–7)(4(2,17) + 6(1,17)) – 1,17(–2(2,17) – 3(–7)) =
= 2,17(–49 – 2,34) – (–7)(8,68 + 7,02) – 1,17(–4,34 + 21) =
= –107,2069 + 107,02 + 32,4074 =
= 32,2205
Отже, значення виразу при a = 2,17; b = –7; c = 1,17 дорівнює 32,2205.
Покрокове пояснення: