Ответ:
Для знаходження значення виразу підставимо значення x: 7x - 2(6 - x) - 7x + 2(6 + x) =
7(0,25 - 1) - 2(6 - (0,25 - 1)) - 7(0,25 - 1) + 2(6 + (0,25 - 1)) =
= 7*(-0,75) - 2*(5,25) - 7*(-0,75) + 2*(5,25) =
= -5,25 - 10,5 + 5,25 + 10,5 =
= 0
Отже, значення виразу при x = 0,25 - 1 дорівнює 0.
Також, після перетворення даного виразу значення x змінилось:
x = 0,25 - 1 = -0,75.
Объяснение:
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Для знаходження значення виразу підставимо значення x: 7x - 2(6 - x) - 7x + 2(6 + x) =
7(0,25 - 1) - 2(6 - (0,25 - 1)) - 7(0,25 - 1) + 2(6 + (0,25 - 1)) =
= 7*(-0,75) - 2*(5,25) - 7*(-0,75) + 2*(5,25) =
= -5,25 - 10,5 + 5,25 + 10,5 =
= 0
Отже, значення виразу при x = 0,25 - 1 дорівнює 0.
Також, після перетворення даного виразу значення x змінилось:
x = 0,25 - 1 = -0,75.
Объяснение: