Ответ:на фото
Объяснение:
Ответ:
Добуток виразу -81 і 25у² можна отримати як різницю квадратів 9 і 5у:
(-81 + 25у²) = (-9)² - (5у)² = (9 - 5у)(9 + 5у).
Отже, -81 + 25у² можна подати у вигляді добутку (9 - 5у)(9 + 5у).
ИЛИ ПРОСТО:(-81) + (25у²)
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:на фото
Объяснение:
Ответ:
Добуток виразу -81 і 25у² можна отримати як різницю квадратів 9 і 5у:
(-81 + 25у²) = (-9)² - (5у)² = (9 - 5у)(9 + 5у).
Отже, -81 + 25у² можна подати у вигляді добутку (9 - 5у)(9 + 5у).
ИЛИ ПРОСТО:(-81) + (25у²)