Ответ:
1.8
Пошаговое объяснение:
Дано:
3а - b = 0.9
Можна використати це рівняння, щоб виразити b:
b = 3а - 0.9
Тепер можна підставити вираз для b у вираз 9а - (3а + 2b):
9а - (3а + 2b) = 9а - (3а + 2(3а - 0.9))
= 9а - (3а + 6а - 1.8)
= 9а - 9а + 1.8
= 1.8
вот решение 1,8
9а-(3а+2 b)=9a-3a-2b=6a-2b=2(3a-b)=2×0,9=1,8
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
1.8
Пошаговое объяснение:
Дано:
3а - b = 0.9
Можна використати це рівняння, щоб виразити b:
b = 3а - 0.9
Тепер можна підставити вираз для b у вираз 9а - (3а + 2b):
9а - (3а + 2b) = 9а - (3а + 2(3а - 0.9))
= 9а - (3а + 6а - 1.8)
= 9а - 9а + 1.8
= 1.8
Ответ:
вот решение 1,8
Пошаговое объяснение:
9а-(3а+2 b)=9a-3a-2b=6a-2b=2(3a-b)=2×0,9=1,8