Ответ:
Спочатку, знайдемо вектор b з компонентами (0, |b|sin(45), |b|cos(45)) = (0, 3, 3):
b = (0, 3, 3)
Далі, знайдемо вектор a з компонентами (|a|cos(45), |a|sin(45), 0) = (3, 3, 0):
a = (3, 3, 0)
Тепер можемо знайти вектор (a + b):
a + b = (3, 3, 0) + (0, 3, 3) = (3, 6, 3)
Нарешті, віднімаємо вектор b від a + b:
(a + b) - b = (3, 6, 3) - (0, 3, 3) = (3, 3, 0)
Таким чином, вектор (a + b) - b дорівнює (3, 3, 0).
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Спочатку, знайдемо вектор b з компонентами (0, |b|sin(45), |b|cos(45)) = (0, 3, 3):
b = (0, 3, 3)
Далі, знайдемо вектор a з компонентами (|a|cos(45), |a|sin(45), 0) = (3, 3, 0):
a = (3, 3, 0)
Тепер можемо знайти вектор (a + b):
a + b = (3, 3, 0) + (0, 3, 3) = (3, 6, 3)
Нарешті, віднімаємо вектор b від a + b:
(a + b) - b = (3, 6, 3) - (0, 3, 3) = (3, 3, 0)
Таким чином, вектор (a + b) - b дорівнює (3, 3, 0).