Ответ:
внизу решение,лучший ответ пж:)
Объяснение:
a) Щоб знайти значення функції f(x) для заданих значень аргументу x, підставимо ці значення в вираз для функції:
якщо x = -4:
f(-4) = (-4)(-4-8) = 48
якщо x = 0:
f(0) = (0)(0-8) = 0
якщо x = 7:
f(7) = (7)(7-8) = -7
якщо x = 13:
f(13) = (13)(13-8) = 65
якщо x = -5:
f(-5) = (-5)(6-(-5)) = -55
якщо x = -1:
f(-1) = (-1)(6-(-1)) = -5
f(0) = (0)(6-0) = 0
якщо x = 16:
f(16) = (16)(6-16) = -160
Отже, значення функції f(x) для заданих значень аргументу x дорівнюють:
f(-4) = 48
f(0) = 0
f(7) = -7
f(13) = 65
f(-5) = -55
f(-1) = -5
f(16) = -160
б) Щоб знайти значення функції f(x) для будь-якого заданого значення аргументу x, підставимо це значення в вираз для функції:
f(x) = x(6 - x)
Наприклад, якщо x = 2:
f(2) = 2(6 - 2) = 8
Якщо x = -3:
f(-3) = -3(6 - (-3)) = -27
Отже, значення функції f(x) для заданих значень аргументу можна знайти, підставивши ці значення в вираз f(x) = x(6 - x).
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
внизу решение,лучший ответ пж:)
Объяснение:
a) Щоб знайти значення функції f(x) для заданих значень аргументу x, підставимо ці значення в вираз для функції:
якщо x = -4:
f(-4) = (-4)(-4-8) = 48
якщо x = 0:
f(0) = (0)(0-8) = 0
якщо x = 7:
f(7) = (7)(7-8) = -7
якщо x = 13:
f(13) = (13)(13-8) = 65
якщо x = -5:
f(-5) = (-5)(6-(-5)) = -55
якщо x = -1:
f(-1) = (-1)(6-(-1)) = -5
якщо x = 0:
f(0) = (0)(6-0) = 0
якщо x = 16:
f(16) = (16)(6-16) = -160
Отже, значення функції f(x) для заданих значень аргументу x дорівнюють:
f(-4) = 48
f(0) = 0
f(7) = -7
f(13) = 65
f(-5) = -55
f(-1) = -5
f(0) = 0
f(16) = -160
б) Щоб знайти значення функції f(x) для будь-якого заданого значення аргументу x, підставимо це значення в вираз для функції:
f(x) = x(6 - x)
Наприклад, якщо x = 2:
f(2) = 2(6 - 2) = 8
Якщо x = -3:
f(-3) = -3(6 - (-3)) = -27
Отже, значення функції f(x) для заданих значень аргументу можна знайти, підставивши ці значення в вираз f(x) = x(6 - x).