Пошаговое объяснение:Підставляємо дані значення змінних a, b та c в вираз і починаємо спрощення:-(b+2)-(-c-b)+(a-5) = -(3.5+2)-(-19-3.5)+(26-5) = -5.5+22.5+21 = 38Отже, після спрощення вираз має вигляд 38, а його значення при a=26, b=3.5 та c=19 дорівнює 38.
Answers & Comments
Ответ: 38
Пошаговое объяснение:Підставляємо дані значення змінних a, b та c в вираз і починаємо спрощення:-(b+2)-(-c-b)+(a-5) = -(3.5+2)-(-19-3.5)+(26-5) = -5.5+22.5+21 = 38Отже, після спрощення вираз має вигляд 38, а його значення при a=26, b=3.5 та c=19 дорівнює 38.