Ответ:
[tex]xa+xb+ya+yb = x(a+b)+y(a+b) = (x+y)(a+b)[/tex]
Объяснение:
Нужно постепенно сворачивать общие части выражения, в итоге мы придем к множеству
Потрібно поступово згортати загальні частини висловлювання, в результаті ми прийдемо до множини
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
[tex]xa+xb+ya+yb = x(a+b)+y(a+b) = (x+y)(a+b)[/tex]
Объяснение:
Нужно постепенно сворачивать общие части выражения, в итоге мы придем к множеству
Потрібно поступово згортати загальні частини висловлювання, в результаті ми прийдемо до множини