Ответ:сам делай гений дщддддд
Объяснение:
Вираз (-¼х³у)³ у стандартному вигляді одночлена буде виглядати наступним чином:
(-¼)³ * (х³)³ * (у)³
Зокрема, це означає піднесення кожного компонента виразу до ступеня 3:
(-¼)³ = (-1/64)
(х³)³ = х^9
(у)³ = у^3
Тому вираз у стандартному вигляді буде мати вигляд:
(-1/64) * х^9 * у^3
відповідь:
(-1/64) · x⁹· y⁹
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:сам делай гений дщддддд
Объяснение:
Вираз (-¼х³у)³ у стандартному вигляді одночлена буде виглядати наступним чином:
(-¼)³ * (х³)³ * (у)³
Зокрема, це означає піднесення кожного компонента виразу до ступеня 3:
(-¼)³ = (-1/64)
(х³)³ = х^9
(у)³ = у^3
Тому вираз у стандартному вигляді буде мати вигляд:
(-1/64) * х^9 * у^3
відповідь:
(-1/64) · x⁹· y⁹