Ответ:
Объяснение:
Перетворимо вираз : ( 3а +2)²- (3а+1)² = (3a + 2 - 3a - 1 )( 3a + 2 +
+ 3a + 1 ) = 1 * ( 6a + 3 ) = 3 * ( 2a + 1 ) . У спрощеному виразі
множник 3 ділиться на 3 , тому добуток ділиться на 3 і ділиться
на 3 також і даний вираз . Доведено .
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Объяснение:
Перетворимо вираз : ( 3а +2)²- (3а+1)² = (3a + 2 - 3a - 1 )( 3a + 2 +
+ 3a + 1 ) = 1 * ( 6a + 3 ) = 3 * ( 2a + 1 ) . У спрощеному виразі
множник 3 ділиться на 3 , тому добуток ділиться на 3 і ділиться
на 3 також і даний вираз . Доведено .