Ответ:
Объяснение:
Давайте запишемо цей вираз у розкладі на множники:
(m-2n)×(m-2n-6)+9 = m^2 - 2mn - m^2 + 4mn + 36 + 9 = 4mn + 36 + 9 = 4mn + 45.
З умови стає ясно, що m і n – це невід'ємні числа. Це означає, що і сам член 4mn невід'ємний. Додання до нього позитивного числа 45 також не змінить цей результат, отже, вираз (m-2n)×(m-2n-6)+9 набуває невід'ємних значень.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Объяснение:
Давайте запишемо цей вираз у розкладі на множники:
(m-2n)×(m-2n-6)+9 = m^2 - 2mn - m^2 + 4mn + 36 + 9 = 4mn + 36 + 9 = 4mn + 45.
З умови стає ясно, що m і n – це невід'ємні числа. Це означає, що і сам член 4mn невід'ємний. Додання до нього позитивного числа 45 також не змінить цей результат, отже, вираз (m-2n)×(m-2n-6)+9 набуває невід'ємних значень.