Ответ:
дивись пояснення
Пошаговое объяснение:
застосовуємо формулу різниці квадратів
(7n+6)²-(2n-9)² = (7n+6-2n+9)(7n+6+2n-9) = (5n+15)(9n-3)=5(n+3)*3(3n-1) =
15(n+3)(3n-1);
оскільки при спрощенні один з доданків є 15, значення данного виразу ділиться на 15, незалежно від значення n
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
дивись пояснення
Пошаговое объяснение:
застосовуємо формулу різниці квадратів
(7n+6)²-(2n-9)² = (7n+6-2n+9)(7n+6+2n-9) = (5n+15)(9n-3)=5(n+3)*3(3n-1) =
15(n+3)(3n-1);
оскільки при спрощенні один з доданків є 15, значення данного виразу ділиться на 15, незалежно від значення n