Ответ:
Объяснение:
(6n-1)(6n+1)-(4n-9)(4n+9) = 36n² + 6n - 6n - 1 - 16n² - 36n + 36n + 81 =
= 20n² + 80
якщо один із множників( у данному випадку 80) кратний 20, то і при будь-якому натуральному значенні n значення виразу (6n-1)(6n+1)-(4n-9)(4n+9)кратне 20
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Объяснение:
(6n-1)(6n+1)-(4n-9)(4n+9) = 36n² + 6n - 6n - 1 - 16n² - 36n + 36n + 81 =
= 20n² + 80
якщо один із множників( у данному випадку 80) кратний 20, то і при будь-якому натуральному значенні n значення виразу (6n-1)(6n+1)-(4n-9)(4n+9)кратне 20