Ответ:
Для розв'язування цього рівняння ми можемо скористатися формулою квадратного кореня:
x = (-b ± √(b² - 4ac)) / 2a
де a = 1, b = -8 і c = 7.
Підставляючи ці значення, маємо:
x = (8 ± √(8² - 4×1×7)) / 2×1
x = (8 ± √(64 - 28)) / 2
x = (8 ± √36) / 2
x₁ = (8 + 6) / 2 = 7
x₂ = (8 - 6) / 2 = 1
Отже, розв'язки цього рівняння - x₁ = 7 і x₂ = 1.
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Для розв'язування цього рівняння ми можемо скористатися формулою квадратного кореня:
x = (-b ± √(b² - 4ac)) / 2a
де a = 1, b = -8 і c = 7.
Підставляючи ці значення, маємо:
x = (8 ± √(8² - 4×1×7)) / 2×1
x = (8 ± √(64 - 28)) / 2
x = (8 ± √36) / 2
x₁ = (8 + 6) / 2 = 7
x₂ = (8 - 6) / 2 = 1
Отже, розв'язки цього рівняння - x₁ = 7 і x₂ = 1.