Ответ:
Почнемо з перетворення дробів у змішані числа:
-1 1/10 = -11/10
-7 1/3 = -22/3
Тепер можемо записати пропорцію:
6 / (-11/10) = a / (-22/3)
Розв'язуємо її:
6 * (-22/3) = a * (-11/10)
a = (6 * (-22/3)) / (-11/10) = 40
Отже, a = 40.
:D
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Почнемо з перетворення дробів у змішані числа:
-1 1/10 = -11/10
-7 1/3 = -22/3
Тепер можемо записати пропорцію:
6 / (-11/10) = a / (-22/3)
Розв'язуємо її:
6 * (-22/3) = a * (-11/10)
a = (6 * (-22/3)) / (-11/10) = 40
Отже, a = 40.
:D