Ответ:
Отже, значення виразу 9,19 + а + (–7,2) + ( –3,19) + 7,2 дорівнює 6 + а.
Пошаговое объяснение:
Починаємо зі спрощення виразу:
9,19 + а + (-7,2) + (-3,19) + 7,2
= (9,19 + 7,2) + а + (-7,2 - 3,19) // об'єднуємо суми з додатками та зменшуваними
= 16,39 + а - 10,39 // обчислюємо суму в дужках
= 6 + а // скорочуємо
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Ответ:
Отже, значення виразу 9,19 + а + (–7,2) + ( –3,19) + 7,2 дорівнює 6 + а.
Пошаговое объяснение:
Починаємо зі спрощення виразу:
9,19 + а + (-7,2) + (-3,19) + 7,2
= (9,19 + 7,2) + а + (-7,2 - 3,19) // об'єднуємо суми з додатками та зменшуваними
= 16,39 + а - 10,39 // обчислюємо суму в дужках
= 6 + а // скорочуємо