Відповідь:
Може ваш вчитель вчив вас робити перевірку по іншому, але в моїй школі ми пишем так:
Покрокове пояснення:
6 * (- 9) + 12 = 5 * (- 9) + 3
-42 = - 42
Ответ:
Щоб зробити перевірку, треба у початкове рівняння (воно у самому верху) підставити замість "х" корінь(відповідь) цього рівняння і, якщо у правій та лівій частині однакові знаки та числа, то відповідь вірна.
Наприклад:
6х + 12 = 5х + 3
підставляємо замість "х" -9:
6 * (-9) + 12 = 5 * (-9) + 3
-54 + 12 = -45 + 3
-42 = -42
Отже, х= -9 правильна відповідь
Copyright © 2025 SCHOLAR.TIPS - All rights reserved.
Answers & Comments
Verified answer
Відповідь:
Може ваш вчитель вчив вас робити перевірку по іншому, але в моїй школі ми пишем так:
Покрокове пояснення:
6 * (- 9) + 12 = 5 * (- 9) + 3
-42 = - 42
Ответ:
Щоб зробити перевірку, треба у початкове рівняння (воно у самому верху) підставити замість "х" корінь(відповідь) цього рівняння і, якщо у правій та лівій частині однакові знаки та числа, то відповідь вірна.
Наприклад:
6х + 12 = 5х + 3
підставляємо замість "х" -9:
6 * (-9) + 12 = 5 * (-9) + 3
-54 + 12 = -45 + 3
-42 = -42
Отже, х= -9 правильна відповідь